Szállás Esztergom, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Esztergom Grill Terasz Étterem&Pizzéria

  • Esztergom Grill Terasz Étterem&Pizzéria, Esztergom

Elérhetőségi adatok
Esztergom, Simor János ut 46. - térkép
+36 33 417 354
egomgrill@invitel.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Esztergom belvárosában jó parkolási lehetöségekkel a buszvégállomáson található éttermünk.A város föbb nevezetességei 5-10 perces kényelmes sétával elérhetöek.Az éttermünk a olasz, magyar konyha remekei melett még nagy hangsüjt fektet a grill ételekre is amelyeket a tetö teraszunkon el is fogyaszthatnak a város forgalmátol távol egy csendes idényes tetökertben.

Örömmel mutatjuk be Önöknek az újonnan elkészült és megnyitott Esztergom Grill Terasz Étterem és Pizzéria vendéglátó és kikapcsolódást szolgáló helyszínt, a városunk szívében. Megalapításakor fő célunk volt, hogy a többi hasonló jellegű szórakozóhelytől eltérő kikapcsolódási lehetőséget nyújtsunk vendégeink számára.
Esztergomban, az országalapító Szent István király városában, 1998-ban nyitottuk meg éttermünket. A helyi ínyencek hamar hozzánk szoktak, -- azóta is vendégeink, és reméljük, ez nem változik a jövőben sem. Az éttermet 2008-ban egy nagyobb vendégtérrel és látvány kemencével, valamint zöldterasszal bővítettük. Jelenleg így 100 főt tudunk kényelmesen kiszolgálni a belvárosban, a háztetők felett megbúvó romantikus mediterrán kertünkben.

Mikor? Étterem: Minden nap11-22
Kávézó NON-STOP

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben